Tijdelijke acties

Ben je het thuiswerken beu en zou je een zelfstandige werkruimte wel eens willen proberen? Of heb je een kleine onderneming en ben je op zoek naar een kantoorruimte? Bekijk dan eens onze tijdelijke acties.

Wegens vertrek van één van onze huurders komt kantoor nr. 17 per 01-03-2021 beschikbaar tegen een actietarief. In totaal heeft Bramar Business Center 6 kantoorruimtes beschikbaar, dus het is uiteraard ook mogelijk om twee of meerdere kantoren te huren waarvan één met 50% korting.

Onderaan deze pagina vind je een sfeerimpressie van de ruimte. Interesse? Neem dan gerust contact op.

Rustige werkplek

Kantoor nr. 17 bevindt zich aan een rustige gang, op de eerste verdieping van het pand. Aan de achterzijde grenst het kantoor aan de natuur.

Volledig gemeubileerd

De ruimte wordt gemeubileerd verhuurd. Het meubilair bestaat uit:

  • 2 bureau’s
  • 3 bureaustoelen
  • 1 extra bureau/tafel
  • 1 archiefkast
  • 2 opbergkasten

Kantoorkeuken

Iedere huurder mag gebruik maken van de gezamenlijke keuken. Deze is van alle gemakken voorzien, van een koel-vriescombinatie tot een vaatwasser en een magnetron.

15 maanden proberen

De eerste 15 maanden valt dit kantoor onder onze acties. Langer blijven is uiteraard mogelijk, we vinden het gezellig als je langer blijft! De aanbieding loopt t/m 31 mei 2022.

Laag tarief

Dit kantoor wordt tijdelijk met 50% korting op de maandelijkse huurprijs aangeboden. Een mooie gelegenheid om een zelfstandige werkruimte uit te proberen! 

Spreekkamer beschikbaar

Krijg je zakelijk bezoek? Dan heb je de mogelijkheid om (in overleg) gebruik te maken van de hiervoor bedoelde spreekkamer.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Kantoorruimte huren

Betaalbare kantoorruimte huren in Doetinchem? Bramar Business Center biedt ruime kantoorruimten op een perfecte locatie in de Achterhoek.

Opslagruimte huren

Op zoek naar een opslagruimte voor je inboedel of zakelijke goederen? Bij Bramar Business Center sla je alles veilig op tegen een scherpe prijs.